Loading

TERVETULOA OPTIMOIMAAN AUTOSI, REKKASI, VENEESI, TRAKTORISI TAI MOOTTORIPYÖRÄSI!

OptimoiAutosi.fi – Kuopio on erikoistunut ajoneuvojen moottorioptimointeihin sekä DPF-, EGR-, AdBlue- ym.-vikojen kartoittamiseen ja korjaamiseen alkuperäistä edullisemmin. Palveluihin kuuluvat myös veneet, vesijetit, työkoneet ym. moottorikäyttöiset kulkineet.

Optimoinnin hinta lähes kaikkiin OBD-portin kautta ohjelmoitaviin henkilö- ja pakettiautoihin on 490 €. Osassa autoja joudutaan ohjainlaite optimoimaan avaamalla, suoraan ecun piirilevyltä. Tällöin hinta on 100 € kalliimpi.

Optimoinnin vaikutus ajoneuvoosi:

Säästöä polttoaineenkulutukseen

Moottorin vääntöalue paranee

Vähemmän vaihteiden vaihtoa

Parempi kierrosherkkyys

Kiihtyvyys paranee

Ohitustilanteet helpottuvat

Ajomukavuus paranee huomattavasti

TIETOA OHJELMOINNISTA:

Asennamme optimoidun, eli paremman suorituskyvyn omaavan moottorinohjainyksikön ohjelman autoosi. Jokainen optimointi suoritetaan auton alkuperäistä ohjelmaa muokkaamalla, eli kyseessä on moottorin ohjausyksikön / moottorin optimointi, jolla saadaan aikaan enemmän suorituskykyä ajoneuvoosi.

Optimointia kutsutaan myös auton ohjelmointi, chiptuning ja lastuttaminen nimikkeillä.

Jokainen auto on mahdollista palauttaa vakioksi myöhemmin, jos sille tarvetta tulee.

Automaattivaihteistolla varustetuissa autoissa optimoinnin yhteydessä huomiodaan myös vaihdelaatikko uusille tehoille ja väännöille sopivaksi.

Lastutuksen, eli ohjelmoinnin myötä kulutus pienenee ja vääntöä löytyy reilusti jo alakierroksillakin, kiihtyvyys paranee, ohitustilanteet helpottuvat sekä ajomukavuus paranee huomattavasti!

Bensiinikäyttöisessä autossa suosittelemme optimoinnin jälkeen käytettäväksi 98 oktaanista polttoainetta.

TYYTYVÄISYYSTAKUU:

Jollet ole tyytyväinen optimointiimme, palautamme ajoneuvosi takaisin normaaliksi veloituksetta ja saatte rahanne takaisin.

Tyytyväsyystakuu myönnetään ohjelmalle, ohjelmoinnille ja sen toimivuudelle. Takuu koskee ainostaan sarjavalmisteisia ajoneuvoja. Jos autossasi on jokin vika, joka estää optimoinnin moitteettoman toiminnan, niin se ei kuulu tyytyväisyystakuun piiriin vaan auto on korjattava.

VASTUU / TAKUU:

Vastaamme ohjelmoinnin yhteydessä tehtävistä asennustöistä ja komponenteista. Vastuu koskee ainoastaan sellaisia osia ja komponentteja, joihin joudutaan tekemään mekaanisia muutoksia.

Emme ole vastuussa ajoneuvon ohjainlaitteen korvaamisesta, mikäli ajoneuvon huoltotöiden, sähköhäiriön tai muun tapahtuman yhteydessä ilmenee ohjainlaitteen vikaantuminen.

Mikäli lainsäädäntö tai päästömittausnormit muuttuvat ohjelmoinnin suorittamisen jälkeen, emme ole vastuussa jos ajoneuvo hylätään vuosikatsastuksessa OBD- tai päästömittausten takia.

Mekaaniset viat eivät kuulu takuun piiriin.

KATSASTUS:

Ohjelmointi ei vaikuta vuosikatsastuksen päästö- ja OBD-testien läpäisemiseen.

Jos ohjainlaite päivitetään huollossa: Emme ole vastuussa mahdollisesta valmistajan ohjelmapäivityksestä, joka korvaa aiemmin asentamamme ohjelman.

Veloitamme uudelleenohjelmoinnista tapauskohtaisesti.

VALMISTAJAN / MYYJÄN TAKUUN RAUKEAMINEN:

Tehdastakuun tai muun takuun tai edun alaisessa ajoneuvossa on sen haltijan tai omistajan itse selvitettävä ohjelmoinnin mahdollinen vaikutus ajoneuvon takuuseen ajoneuvon edustajalta tai sen maahantuojalta. Emme ole vastuussa mahdollisesta ohjelmoinnin aiheuttamasta takuuehtojen muutoksesta tai takuun raukeamisesta.

TILANNE:

Asiakas epäilee ajoneuvon toimintahäiriön johtuvan suoritetusta ohjelmoinnista.
Asiakkaan on viipymättä otettava yhteyttä ja tarjottava mahdollisuus tarkistaa ajoneuvon toiminta ja siihen liittyvät mahdolliset häiriöt.

Ohjelmaan liittyvät ongelmat korjaamme veloituksetta Vastuu / Takuu pykälän mukaisesti.

Mikäli vika on riippumaton ohjelmoinnista, olemme oikeutettuja veloittamaan vianhausta ja mahdollisesta korjauksesta hinnastomme mukaisesti. Muissa kuin ohjelmaperusteisissa vioissa olemme velvoitettuja ilmoittamaan asiakkaalle kustannusarvion ennen korjauksen aloittamista.

VAROITUS:

Olethan varovainen yrityksien kanssa jotka tarjoavat ohjelmointia naurettavan edullisesti. On vaikeaa tarjota laadukasta ohjelmointia sellaisiin hintoihin, joihin olemme internetissä törmänneet.

Pelkästään ohjelmointilaitteistot ovat arvokkaita, jonka vuoksi jotkut toimijat käyttävät “kopiotyökaluja”, joilla ei todellakaan ole turvallista eikä suositeltavaa ohjelmoida mitään. Kopiolaitteilla on mahdollisuus auton ohjainlaitteen vioittumiseen ja korjauskustannukset voivat nousta useisiin tuhansiin euroihin!